Ser został stworzony z myślą o osobach cierpiących na nietolerancję laktozy - dwucukru naturalnie występującego w mleku. Wysoka zawartość białka i wapnia. Idealny na kanapki, deskę serów, do tostów i wielu innych celów kulinarnych.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ser Gouda Bez Laktozy Mlekovita to wyśmienity wybór dla osób z nietolerancją laktozy, poszukujących pełnowartościowych produktów mlecznych. Ten miękki, holenderski ser typu Gouda, wyprodukowany z najwyższej jakości mleka, ma delikatny, lekko słodki smak i charakterystyczną, elastyczną konsystencję.
Składniki:
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato.
Wartości odżywcze w 100 g sera:
Wartość energetyczna 1387 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy nasycone 17 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
Białko 25 g
Sól 1,6 g
Zobacz:
Wszystkie nowości