Sos ostrygowy to naturalnie ciemny, aromatyczny sos wytworzony na bazie ostryg. Popularny dodatek do dań kuchni chińskiej. W smaku jest intensywny, słodko-słony.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki:
Ekstrakt z ostryg 30% (ostrygi 12%, woda), sos sojowy (soja, woda, mąka pszenna, sól), woda, cukier, sól jodowana, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: glukonolakton; substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Wartości odżywcze (w 100g produktu):
Wartość energetyczna: 284kJ/67kcal
Tłuszcz: <0,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1g
Węglowodany: 17g
w tym cukry: 11g
Białko: <0,5g
Sól: 8,3g
Zobacz:
Wszystkie nowości