Dodatek szałwii w potrawach powoduje, że ich trawienie staje się łatwiejsze. Warto ją dodawać zwłaszcza do dań z kategorii ciężkostrawnych, np do mięs i strączków. Składniki zawarte w szałwii pobudzają wydzielanie soków trawiennych, zapobiegają wzdęciom i działają łagodząco.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Farma Gandolfo Filippone położona jest na wysokości tysiąca metrów nad poziomem morza, w czystym otoczeniu Madonie Park, w sercu Sycylii. Wysokogórski klimat, czystość powietrza, jakość gleby i wody sprawiają, że obszar ten jest idealnym miejscem do uprawy sycylijskich produktów rolnych najwyższej jakości.
Zobacz:
Wszystkie nowości