logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Carchelejo Jamon Serrano hiszpańska szynka dojrzewająca 100 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Szynka serrano to przysmak hiszpański - szynka dojrzewająca, produkowana z udźca wieprzowego, znana w całej Europie. To surowe mięso wieprzowe, które dojrzewa od kilku miesięcy nawet do kilku lat. Cechami charakterystycznymi szynki serrano są jest wyjątkowa kruchość, delikatny smak oraz specyficzny aromat.

Mięso Carchelejo Jamon Serrano hiszpańska szynka dojrzewająca 100 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Oryginalna hiszpańska szynka dojrzewająca, wytwarzana z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. Proces suszenia przeprowadzany w ściśle kontrolowanych warunkach trwa co najmniej 9 miesięcy, nadając produktowi jego wyjątkowy smak i aromat.

Wyróżnia się szczególnymi cechami:
- Struktura: Jednolita, delikatnie włóknista, jędrna i zwarta, ale jednocześnie nie przesadnie twarda.
- Barwa i wygląd przekroju: Kolor waha się od subtelnie różowego do intensywnie fioletowo-czerwonego w chudszej części mięsa. Przekrój pozostaje jednolity.
- Smak i aromat: Mięso charakteryzuje się subtelnie słonym smakiem z delikatną nutą wyrafinowanego aromatu, który jest jednym z wyróżników produktu.


Kraj pochodzenia: Hiszpania


Waga: 100 g


Skład: szynka wieprzowa, sól, dekstroza, przeciwutleniacze i konserwanty.

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 897 kJ / 214 kcal, Tłuszcz: 9,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g, Węglowodany: <0,8 g, w tym cukry: <0,75 g, Białko: 31,64 g, Sól: 4 g.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane