Kremowy ser o wyrazistym smaku tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Bardzo oryginalny smak, czyli rybny, ponieważ algi nori to taki roślinny odpowiednik morskiego smaku. A do tego bogactwo minerałów i witamin.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Skład: orzechy nerkowca 45%, woda źródlana, olej kokosowy, płatki drożdżowe, sól wędzona, nori, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
*alergen
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1808 kJ/438 kcal
tłuszcz 43 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25,0 g
węglowodany 4,0 g w tym cukry <0,5 g
błonnik 2,9 g
białko 8,2 g
sól 0,8 g
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C
Zobacz:
Wszystkie nowości