Kremowy ser o wyrazistym smaku tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Smak umami fermentowanych orzechów jest idealnie zbalansowaną ilością słodkawo - aromatycznego czerwonego pieprzu. Najsłodszy smak od Wege Sióstr.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Orzechy nerkowca 45%*, woda źródlana, olej kokosowy, płatki drożdżowe, sól himalajska, pieprz czerwony, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
*alergen
bez glutenu, bez konserwantów
Waga netto: 150 g
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1791 kj / 434 kcal
tłuszcz 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,1 g
węglowodany 5,8 g w tym cukry <0,5 g
błonnik 3,6 g
białko 8,3 g
sól 0,8 g
Zobacz:
Wszystkie nowości