CARPACCIO Z TRUFLI W OLIWIE 170g TERRA MARIS stanowi znakomitą przyprawę do pasztetów, pieczeni i wielu innych dań na bazie mięsa i makaronu. Letnia trufla zbierana jest od maja do sierpnia skąd jej nazwa Estivo co w języku włoskim znaczy lato. Letnie trufle cechuje doskonały smak i lekko orzechowy aromat. Doskonałe do szerokiego zastosowania w kuchni. Znakomicie komponują się z daniami na ciepło lub zimno. Można ich używać do deserów i przystawek. Polecamy ich użycie również do sosów aby nadawały niesamowitego aromatu potrawom. W tradycyjnej włoskiej kuchni można ich użyć do potraw takich jak Risotto ai tartufi lub Tagliolini al tartufo. Waga 170g Skład: trufla letnia 50%, oliwa extra virgin, aromaty.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Zobacz:
Wszystkie nowości