Tuńczyk w oliwie extra virgin z Pescantiny to tuńczyk (katsuwonus pelamis). Ceniony za delikatny spójny smak, ale jednocześnie tuńczyk jest miękki i przyjemny na podniebieniu. Tuńczyk Pescantina łowiony jest metodami selektywnymi, które unikają łapania delfinów.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: tuńczyk, oliwa z oliwek extra virgin* (33,5%), sól
*składniki pochodzenia ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 873/209
Białko (g): 23,1
Węglowodany (g): 0,2
W tym cukry (g): 0
Tłuszcz (g): 12,9
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,2
Błonnik pokarmowy (g): 0
Sól (g): 1,2
Zobacz:
Wszystkie nowości