Legendarny, subtelny i świeży smak Masła Lekko Solonego LURPAK® powstaje ze świeżej śmietanki z dodatkiem odrobiny soli. Jest to połączenie doskonałe, o czym wie każdy, kto spróbował to masło ze świeżym wiejskim chlebem, jajecznicą, pieczonymi ziemniakami czy duszonymi warzywami, na których dosłownie się rozpływa. Grzanki bez niego po prostu nie smakują, podobnie inne potrawy. LURPAK® Masło Lekko Solone znakomicie podkreśla smak wszelkich gorących dań.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Fajnie, że jest lekko solone, podkreśla to smak pieczywa
Skład: Śmietanka (z mleka), kultury bakterii kwasu mlekowego, sól (1.2%).
Zobacz:
Wszystkie nowości