Pyszne połączenie chrupiącego bezglutenowego herbatnika, kremowej gianduja i ciemnej czekolady. Smakołyki z kolekcji Wielkanoc 2023 są hołdem złożonym najbardziej ukochanym czekoladkom inspirowanym tradycyjnym piemonckim wyrobem cukierniczym. Idealny dla osób lubiących słodycze. Kruche, bezglutenowe ciastko Piemont z orzechami laskowymi otoczone połączeniem Gianduja i ciemnej czekolady. Wszystko, co czyni BacioDiDama wyjątkową, gotową do podzielenia się chwilą radości ze sobą i tymi, których kochasz.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Skład:
BIAŁA CZEKOLADA Z MASĄ KAKAOWĄ I KARMELEM, Z POWŁOKĄ Z CIASTEK Z ORZECHÓW LASKOWYCH I CIEMNEJ CZEKOLAD -31,6% (MASY KAKAOWEJ: 60% MIN.). BEZGLUTENOWE - (BIAŁA CZEKOLADA Z MASĄ KAKAOWĄ I KARMELEM: 31,6%)_____NIE UŻYWANA. IN RIVISITAZIONE______ SKŁADNIKI: Masło kakaowe, Cukier, MLEKO pełne w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, Emulgator: lecytyna SOJOWA, Naturalny aromat, Sól. MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADOWE ŚLADY ORZECHÓW.
Zobacz:
Wszystkie nowości