Eksplozja smaku, która zapewnia idealną równowagę między kremową ciemną giandują a chrupiącymi całymi orzechami laskowymi z Piemontu. Ciemna czekolada gianduia z orzechami laskowymi jest idealna dla tych, którzy kochają słodką gianduję, ale chcą rozkoszować się chrupiącą rozkoszą całych orzechów laskowych z Piemontu. Czekolada stanowi doskonały kontrast między kremowością a chrupkością.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI:
CZEKOLADA ORZECHOWA „GIANDUJA” (Miazga Kakaowa: 37% MIN., PASTA Z ORZECHÓW LASKOWYCH: 33%) Z CAŁYMI ORZECHAMI LASKOWYMI -30%. SKŁADNIKI BEZGLUTENOWE: Piemont ORZECH LASKOWY 30,0%, Pasta Piemont ORZECH LASKOWY 23,3%, Masa kakaowa, Cukier, Masło kakaowe, Emulgator: lecytyna SOJOWA, Naturalny aromat waniliowy.
MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI INNYCH ORZECHÓW I MLEKA.
Zobacz:
Wszystkie nowości