Eksplozja smaku, która zapewnia idealną równowagę między kremową ciemną giandują a chrupiącymi całymi orzechami laskowymi z Piemontu. Ciemna czekolada gianduia z orzechami laskowymi jest idealna dla tych, którzy kochają słodką gianduję, ale chcą rozkoszować się chrupiącą rozkoszą całych orzechów laskowych z Piemontu. Czekolada stanowi doskonały kontrast między kremowością a chrupkością.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zdecydowanie najlepsza czekolada jaką miałam okazję jeść, wyborny smak
Skład: czekolada orzechowa „gianduja” (miazga kakaowa: 37% min., pasta z orzechów laskowych: 33%) z całymi orzechami laskowymi -30%. składniki bezglutenowe: piemont orzech laskowy 30,0%, pasta piemont orzech laskowy 23,3%, masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Alergeny: może zawierać śladowe ilości innych orzechów i mleka.
Kraj: Włochy, San Marino.
Zobacz:
Wszystkie nowości