Do produkcji przetworów marki Calipo używa się tuńczyka najwyższej jakości, który został przetworzony w całości we Włoszech, w zakładzie Maierato (VV). Filety z tuńczyka Callipo jako jedyne zawierają sól jodowaną. Sól Jodowana jest „chroniona”, ponieważ dzięki specjalnemu procesowi technologicznemu utrzymuje stałą zawartość jodu nawet po ugotowaniu oraz w przygotowaniu potraw, zapewniając jego przyswajalność.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Świetny tuńczyk, można podawać na wiele różnych sposobów
Skład:
Tuńczyk żółtopłetwy (Thunnus albacares), oliwa z oliwek, sól jodowana (sól morska włoska, jodek potasu 0,007%). Z wysoką zawartością sodu.
Zobacz:
Wszystkie nowości