Cantuccini to rodzaj włoskich ciasteczek migdałowych (biscotti), które wywodzą się z Toskanii. Są one twarde w konsystencji, dlatego tradycyjnie podaje się je do kawy, która pomaga zmiękczyć je przed spożyciem. Cantuccini są często podawane jako deser lub przekąska.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Ciasteczka DESEO są wytwarzane ręcznie, codziennie wypiekane zgodnie z filozofią wysokiej jakości i autentyczności, która nie pozwala na stosowanie jakichkolwiek konserwantów ani oleju palmowego ze względu na jego negatywny wpływ na zdrowie i środowisko.
Składniki:
Mąka PSZENNA, cukier, MIGDAŁY 20%, JAJA ze stodoły, żółtko JAJA ze stodoły, MASŁO, miód, substancja spulchniająca (difosforan disodu, wodorowęglan sodu), naturalne aromaty, sól morska.
Zobacz:
Wszystkie nowości