logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych

Castaing Block of duck liver Tray Foie gras de Canard mi cuit mus z kaczej wątroby 200 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Castaing Block of Duck Liver Tray to mus z kaczej wątroby - wyrafinowany specjał, który jest produktem klasy premium i przenosi smak francuskiego dziedzictwa kulinarnego na Twój domowy stół. Mus z wątróbki kaczej wyróżnia się aksamitną, delikatnie puszystą konsystencją oraz intensywnym smakiem. Przygotowany według tradycyjnej metody, jest kwintesencją francuskiej klasyki kulinarnej. Idealnie nadaje się do serwowania z chrupiącym pieczywem, delikatnymi krakersami lub w roli wykwintnego dodatku do sałatek i przystawek.

Mięso Castaing Block of duck liver Tray Foie gras de Canard mi cuit mus z kaczej wątroby 200 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Maison CASTAING współpracuje wyłącznie z lokalnymi gospodarstwami działającymi zgodnie z tradycyjnymi metodami. Hodowcy korzystają ze swojego wieloletniego doświadczenia, tworząc produkty najwyższej jakości zgodne ze standardami Label Rouge. Odznaczenie to gwarantuje, że kaczki są hodowane przez minimum 102 dni w naturalnym środowisku na dużych przestrzeniach zalesionych. Ich dieta oparta jest na w 100% naturalnej kukurydzy. Kontrola całego procesu produkcji zapewnia pełną identyfikowalność i pewność pochodzenia każdego produktu.

Foie gras Maison CASTAING są wybierane i przygotowywane ręcznie, co pozwala zaoferować produkt klasy premium. Od pokoleń firma łączy tradycyjne receptury rodzinne z nowoczesnym, eleganckim designem opakowań, zachowując ducha autentycznej francuskiej kuchni.


Przygotowanie - sugestia: Wyjąć go z lodówki 15 minut przed cięciem cienkim nożem ogrzanym ciepłą wodą.

Sugestie użytkowania: Serwet foie gras z grillowanym chlebem i białym winem lub kieliszkiem szampana


Kraj pochodzenia: Francja


Przechowywanie: Przechowywać od 0 do +4o.


Składniki: duck foie gras 88%, woda, wino portowe, sól, przyprawy, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, konserwant: azotyn sodu.


Wartości odżywcze na 100 g:
Energia 1814 kJ / 433 kcal 
Tłuszcz 44 g 
- w tym kwasy nasycone 20 g
Węglowodany 1,9 g
- w tym cukry -0,5 g
Białko 6,1 g
Sól 2 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane