Castaing Mousse of Duck Liver to produkt wysokiej jakości, który oferuje wyrafinowany smak kaczej wątroby w formie musu. Wyprodukowany we Francji zgodnie z tradycyjną recepturą.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Świetne, ostatnio tak dobre produkty jadłam w Paryżu :)
Castaing Mousse of Duck Liver to produkt o wyjątkowym, intensywnym smaku, który z pewnością zadowoli miłośników francuskiej kuchni. Mus z kaczej wątroby waży 200g i jest doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju przekąsek.
Wyprodukowany przez znaną markę Castaing, jest gwarancją najwyższej jakości. Mus posiada aksamitną, delikatną konsystencję, która topi się w ustach, pozostawiając długotrwałe uczucie satysfakcji. Idealny do smarowania na pieczywo, jako dodatek do serów czy warzyw.
Zobacz:
Wszystkie nowości