Colomba z polewą z białej czekolady i chrupiącymi pistacjami, wypełniona aksamitnym kremem pistacjowym Bronte D.O.P. Organiczne ciasto wielkanocne z posypką pistacjową i ziarnami pistacji. Wyrób cukierniczy wypiekany na naturalnym zakwasie. Idealna na chwilę relaksu przy kawie – to deser, którego trudno się oprzeć. Wyprodukowano we Włoszech.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Rozkosznie słodka i aromatyczna, wzbogacona wyjątkowym zielonym kremem pistacjowym Bronte D.O.P. Jej delikatna polewa z białej czekolady oraz chrupiące ziarna pistacji tworzą niezrównaną harmonię smaku.
Produkcja przebiega z należytą starannością i precyzją, z wykorzystaniem wyłącznie organicznych, wyjątkowo smacznych surowców.
Kraj pochodzenia: Włochy
Pojemność/Waga: 500 g
Skład: mąka pszenna miękka typ 0*, MASŁO*, cukier*, JAJA*, zakwas na bazie mąki pszennej miękkiej Suszona miękka PSZENICA*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, miód*, sól.
LUKIER 20%: Biała czekolada* (organiczny cukier trzcinowy; organiczne masło kakaowe; organiczne pełne MLEKO w proszku). Kakao min.: 32,6%), czysta pasta PISTACJOWA 10%*, ziarna PISTACJOWE 5%*. *Z rolnictwa ekologicznego.
Produkt wytwarzany w zakładzie używającym śladowe ilości alergenów (orzechy włoskie, pistacje migdały, orzechy laskowe).
Wartości odżywcze w 100 g:
Energia – 1945 kJ / 465 kcal
Tłuszcze 15 g
w tym nasycone 51 g
Węglowodany 24 g
w tym cukry 41 g
Białka 9 g
Sól 0,4 g
Zobacz:
Wszystkie nowości