Jajka w mleku na waniliowym łożu karmelowym to połączenie najwyższej jakości składników: ekstrakt waniliowy Bourbon z Madagaskaru, francuski karmel, jaja od kur z wolnego wybiegu oraz świeże, naturalne mleko prosto z Francji. Rzemieślnicza mleczarnia Bastidarra znana z deserów EKiA, łączy tradycję z jakością. Ten deser z pasteryzowanego mleka krowiego z ekstraktem wanilii Bourbon z Madagaskaru i zwieńczony karmelem jest bogaty w smaku, lekko karmelowy i uwielbiają go nie tylko miłośnicy słodkości.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ten tradycyjny sposób przygotowania zachwyca swoją prostotą i wyrafinowaniem. Delikatne jajka mleczne delikatnie aromatyzowane waniliowym ekstraktem Bourbon, spoczywające na aksamitnym karmelu, tworzą prawdziwie wykwintny smakowy duet.
Jajka są produktem pochodzącym od zwierząt, których pasza jest wolna od GMO (<0,9%), zapewniając najwyższą jakość i naturalny charakter.
Kraj pochodzenia: Francja
Składniki: pełne mleko 64,2% [pochodzenie: Francja] z gospodarstwa o wysokiej wartości ekologicznej, pełne jaja 18,7% [pochodzenie: Francja], karmel 10% [pochodzenie: Francja] (cukier, woda), cukier, ekstrakt z wanilii Bourbon z Madagaskaru.
Wartość odżywcza w 100 g:
Energia 523 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 4,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2 g
Węglowodany 17 g
- w tym cukry 17 g
Białko 4.5 g
Sól 0,13 g
Masa netto: 110 g
Warunki przechowywania: w +2 °C do +6 °C.
Zobacz:
Wszystkie nowości