Najwyższej jakości oliwa z oliwek, która powstaje z pierwszego tłoczenia dojrzałych oliwek metodą mechaniczną, bez użycia rozpuszczalników chemicznych i bez procesów rafinacji. Wyprodukowano z oliwek zebranych i tłoczonych w Hiszpanii. Trzy możliwości rozpyłu: spray, krople, płyn.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Bardzo fajna oliwa z różnymi opcjami dozowania, co się przydaje w kuchni
Oliwa extra virgin ma bardzo niski poziom kwasowości, wynoszący maksymalnie 0,8%. Im niższy poziom kwasowości, tym lepsza jakość oliwy. Oliwa extra virgin jest również bogata w antyoksydanty i witaminy, takie jak witamina E i K.
Oliwa extra virgin jest bardzo uniwersalnym składnikiem kuchni i może być używana zarówno na zimno, jak i na gorąco. Może być dodatkiem do sałatek, marynat, sosów, dań duszonych, pieczonych lub smażonych. Oliwa extra virgin najlepiej smakuje, gdy jest używana na surowo, np. w postaci dressingów do sałatek lub jako dip do chleba.
Zobacz:
Wszystkie nowości