Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Delikatny smak fasoli mung sprawia, że sprawdzi się jako składnik wielu dań. Może być składnikiem curry i gulaszów. Sprawdzi się w daniach wegańskich lub jako podstawowy składnik kotletów. Doskonale uzupełni wiele zup.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI:
ekologiczna fasolka mung 100 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
Zobacz:
Wszystkie nowości