Grillowane grzyby cardoncelli – 62% grzybów, 37% organicznej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, są w 100% włoskie, naturalne i organiczne. Bez octu. Idealny dodatek do każdej kolacji, deski serów lub wędlin. Estetyczne i praktyczne opakowanie podkreśla jakość produktu. Rozkoszuj się codziennie zdrowym, włoskim jedzeniem, dzięki tym fantastycznym produktom organicznym!
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Starannie wybrane warzywa z najlepszych upraw w regionie Apulia marynowane są w naturalnych, ekologicznych sokach z cytryny i pomarańczy, co pozwala wydobyć ich autentyczny smak, niezdominowany przez przyprawy czy inne dodatki.
Proces grillowania odbywa się w specjalistycznym piecu i trwa około 30 minut, co redukuje masę warzyw o niemal 40%, jednocześnie nadając im intensywny, wyjątkowy smak.
Kraj pochodzenia: Włochy
Opakowanie: 240 g
Składniki: 62% grzybów, 37% organicznej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, organiczny sok pomarańczowy, organiczny sok cytrynowy, sól. *uprawa ekologiczna
Zobacz:
Wszystkie nowości