Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI
imbir*
(55%), cukier trzcinowy* (45%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 1300 kJ / 306
kcal
Tłuszcz
- 0 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany
- 76 g
w
tym cukry - 72 g
Białko
- 0 g
Sól
- 0,04 g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym
miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości