Pełnotłusty jogurt przygotowany z pasteryzowanego mleka bez laktozy, wzbogacony aktywnymi kulturami bakterii Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus. Naturalny i przepyszny, wyprodukowany we Włoszech.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Kraj pochodzenia: Włochy
Skład: pełnotłusty jogurt z pasteryzowanego mleka bez laktozy z żywymi aktywnymi kulturami: Streptococcus termophilus i Lactobacilus bulgaricus. Z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego.
Zawiera on następujące alergeny: mleko.
Wartość odżywcza dla 100g:
Wartość energetyczna - 297kJ/71kcal
Tłuszcz - 4,2 g
z których nasycone kwasy tłuszczowe - 2,9 g
Węglowodany - 5,1 g
z których cukry - 4,6 g
Białka - 3,7 g
Sól - 0,1 g
Zobacz:
Wszystkie nowości