Ekologiczny miód Manuka MG 250+. Miód ten posiada powyżej 100 (mg/kg) MetyloGlyOxalu MGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI
Miód manuka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1350 kJ / 322 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,005 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Zobacz:
Wszystkie nowości