Owoce kaparu są doskonałą przekąską. Zawierają glikozyd rutynę, witaminę C, białko, błonnik, węglowodany, gorycze i sole mineralne. Są idealne do sałatek oraz jako dodatek do sosów do mięs i ryb.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI:
Owoce kaparów*, woda, sól, ocet winny* ( certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 138 kJ / 33 kcal
Tłuszcz: 0,20 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,3 g w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 1,6 g
Sól: 6,3 g
Zobacz:
Wszystkie nowości