Kefir naturalny Klimeko powstaje w wyniku ukwaszenia mleka 2% przy użyciu tzw. „grzybków kefirowych”, zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji mlekowej oraz drożdże kefirowe. Kefir pysznie smakuje z młodymi ziemniakami i koperkiem. Ale może być też składnikiem wielu innych dań.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Składniki:
mleko pasteryzowane, mikroflora grzybków kefirowych
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 223 kJ/53kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,10 g*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Zobacz:
Wszystkie nowości