Produkt posiada cerytfikat Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze. Konfitura powstaje z najlepszej odmiany truskawek delikatnie dosłodzonych cukrem trzcinowym. Dodajemy minimalny dodatek agaru - naturalnej substancji zagęszczającej po to, żeby owoce nie jak najkrócej gotowane, dzięki czemu zachowują więcej wartości odżywczych. INFORMACJE O PRODUKCIE Składniki: truskawki, cukier trzcinowy 25%, substancja zagęszczająca: pektyny. Sporządzono z 84g owoców (truskawek) na 100g produktu. Masa netto: 200g Zastosowanie: Idealne do deserów, naleśników i pieczywa Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna: 505kJ/ 121kcal, tłuszcz: 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g, węglowodany: 31g, w tym cukry: 28g, białko: 0,7g, sól: 0g
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zobacz:
Wszystkie nowości