Tradycyjna receptura Najwyższej jakości składniki Receptura Majonezu kieleckiego stała się podstawą do opracowania Polskiej Normy Majonezu. Pierwszy majonez wyprodukowany w Polsce Majonez Kielecki 60 lat na polskich stołach! Tradycja produkcji od 1959 r. Majonez stołowy.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 20°C, w miejscach czystych, suchych, ciemnych lub oświetlonych światłem rozproszonym, a po otwarciu słoika w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie.
Wydanie jubileuszowe
Majonez Kielecki - 60 lat na polskich stołach
Zobacz:
Wszystkie nowości