Ekologiczna mąka z nasion lnu brązowego może być stosowana samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz przyrządzania deserów, m.in. kisieli, budyni. Może służyć jako posypka jako zamiennik bułki tartej.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Właściwości:
Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję.
Składniki:
Mąka z lnu* 100%.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1344 kJ / 323 kcal
Tłuszcz 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g
Węglowodany 3,9 g
w tym cukry 3,8 g
Błonnik 34 g
Białko 40 g
Sól 0,04 g
Zobacz:
Wszystkie nowości