Makaron to podstawa chińskich dań. Jego cechą rozpoznawczą jest charakterystyczny żółty kolor i cienkie nitki. Wystarczy zalać wrzątkiem i odczekać 3 minuty, dodać ulubiony sos lub wlać zupę.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Smaczny i szybko się robi
Skład: mąka pszenna (gluten) 88%, woda, sól
Sposób przygotowania: Makaron gotujemy we wrzącej wodzie przez 3-4 minut, a następnie odcedzamy i przepłukujemy, aby pozbyć się nadmiaru skrobi.
Wartość odżywcza dla 100ml:
Energia: 1509kJ/360kcal
Tłuszcz: 1,2g (w tym kwasy nasycone 0,36g)
Węglowodany: 75g (w tym cukry 2,1g)
Białko: 11,1g
Sól: 0,6g
Zobacz:
Wszystkie nowości