Makaron to podstawa chińskich dań. Jego cechą rozpoznawczą jest charakterystyczny żółty kolor i cienkie nitki. Wystarczy zalać wrzątkiem i odczekać 3 minuty, dodać ulubiony sos lub wlać zupę.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Smaczny i szybko się robi
Skład: mąka pszenna (gluten) 88%, woda, sól
Sposób przygotowania: Makaron gotujemy we wrzącej wodzie przez 3-4 minut, a następnie odcedzamy i przepłukujemy, aby pozbyć się nadmiaru skrobi.
Wartość odżywcza dla 100ml:
Energia: 1509kJ/360kcal
Tłuszcz: 1,2g (w tym kwasy nasycone 0,36g)
Węglowodany: 75g (w tym cukry 2,1g)
Białko: 11,1g
Sól: 0,6g
Zobacz:
Wszystkie nowości