Produkowany przez fabrykę salami Pedrazzoli, która produkuje wysokiej jakości mięso i wędliny wyłącznie pochodzenia włoskiego i jako jedna z nielicznych stworzyła linię produkcyjną wywodzącą się z rolnictwa ekologicznego. Bresaola jest produkowana z masy mięśniowej uda krowy, a Bresaola Punta d'anca to drobno peklowane mięso pozyskiwane z najważniejszego kawałka bresaoli z Valtellina. Ma intensywnie czerwony kolor, o drobno aromatycznym zapachu. Podaje się go w cienkich plasterkach, doprawiony oliwą extra vergine, cytryną i pieprzem. Idealne połączenie z lekkim czerwonym winem.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pedrazzolli Bresaola Punta D'anca to wykwintna włoska specjalność. Wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa wołowego, jest delikatnie solona i starannie wędzona, co nadaje jej charakterystyczny smak i aromat.
Bresaola Punta D'anca wyróżnia się wyjątkową równowagą między intensywnością smaku a delikatnością tekstury. Doskonale sprawdza się jako składnik przekąsek, sałatek czy kanapek, dodając im wyjątkowego włoskiego smaku i elegancji.
Zobacz:
Wszystkie nowości