logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Pedrazzolli Bresaola Punta D'anca

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Produkowany przez fabrykę salami Pedrazzoli, która produkuje wysokiej jakości mięso i wędliny wyłącznie pochodzenia włoskiego i jako jedna z nielicznych stworzyła linię produkcyjną wywodzącą się z rolnictwa ekologicznego. Bresaola jest produkowana z masy mięśniowej uda krowy, a Bresaola Punta d'anca to drobno peklowane mięso pozyskiwane z najważniejszego kawałka bresaoli z Valtellina. Ma intensywnie czerwony kolor, o drobno aromatycznym zapachu. Podaje się go w cienkich plasterkach, doprawiony oliwą extra vergine, cytryną i pieprzem. Idealne połączenie z lekkim czerwonym winem.

Cena:
27,20 PLN / 100g
272,00 PLN / kg
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Mięso Pedrazzolli Bresaola Punta D'anca

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Pedrazzolli Bresaola Punta D'anca to wykwintna włoska specjalność. Wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa wołowego, jest delikatnie solona i starannie wędzona, co nadaje jej charakterystyczny smak i aromat.


Bresaola Punta D'anca wyróżnia się wyjątkową równowagą między intensywnością smaku a delikatnością tekstury. Doskonale sprawdza się jako składnik przekąsek, sałatek czy kanapek, dodając im wyjątkowego włoskiego smaku i elegancji. 

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane