Makaron Chittarra wywodzi się z Abruzji. Jest nieco szerszy od klasycznego spaghetti. Co więcej w przekroju nie jest okrągły ale kwadratowy. Wytwarzany jest metodą rzemieślniczą według najlepszej włoskiej tradycji. Ze względu na sposób przygotowania smakuje jak domowy.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zalecany czas gotowania: 14 - 16 min
Skład: semolina z pszenicy durum, woda.
Wartość odżywcza na 100 g:
zawartość energetyczna 1474 / 352 kj / kcal
tłuszcz 1,5 g
w tym tłuszcze nasycone 0,3 g
węglowodany 71 g
w tym cukier 4 g
białko 13,5 g
błonnik 3 g
sól 0,01 g
Zobacz:
Wszystkie nowości