Nazwa paglia e fieno - słoma i siano związana jest z dwukolorowym makaronem - żółtym i zielonym. Makaron jest niezwykle aromatyczny i bardzo łatwy w przygotowaniu, ponieważ składa się z dużej części z jajek. A dwukolorowy makaron dodatkowo dodaje walory estetycznego. Wytwarzany jest metodą rzemieślniczą według najlepszej włoskiej tradycji. Ze względu na sposób przygotowania smakuje jak domowy.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: semolina z pszenicy durum, 31,7% całe jaja, 2% szpinak, woda.
Wartość odżywcza na 100 g:
zawartość energetyczna 1662 / 397 kj / kcal
tłuszcz 4,39 g
w tym tłuszcze nasycone 1,75 g
węglowodany 73 g
w tym cukier 2 g
białko 16,5 g
błonnik 3 g
sól 0,02 g
Zobacz:
Wszystkie nowości