Makaron ryżowy w postaci cienkich nitek (Vermicelli). Makaron produkowany Tajlandii z wysokiej jakości mąki ryżowej, doskonale pasują do zup i sałatek oraz dań głównych zarówno mięsnych, jak i warzywnych. Jest to idealna propozycja dla osób z nietolerancją na gluten.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: mąka ryżowa, woda
Wartości odżywcze (%) w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 366 kJ/1553 kcal
Tłuszcz 0,8 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 83 g
W tym cukry 0 g
Białko 5,8 g
Sól 0,05 g
Zobacz:
Wszystkie nowości