Wybierz produkty
Wszystkie produkty
logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
Brak produktów w koszyku
basket
0,00 zł
0
Producent:
Dodaj do ulubionych

Budyń Czekoladowy Bezglutenowy Bio 40 G

Podziel się opinią

Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).

Cena:
3,51 PLN
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20% (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania.
Do ½ szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PRZED PRZYGOTOWANIEM
Warość energetyczna: 1405 kJ / 331 kcal;
Tłuszcz: 2,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 73 g;
w tym cukry: <0,5 g;
Białko: 4,8 g;
Sól: 0,03 g;

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed słońcem.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane