logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Dodaj do ulubionych

Angelo Brauffaldi Mascarpone e Gorgonzola włoski ser mascarpone warstwowy z gorgonzolą | od 100 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

A gdyby tak połączyć te wyjątkowe produkty marki Baruffaldi, Gorgonzolę i Mascarpone, aby stworzyć niezwykły ser, który dosłownie rozpływa się w ustach? „PON MINI”, czyli ser Mascarpone warstwowy z Gorgonzolą. Tradycyjne mascarpone, przygotowane z mlecznej śmietanki, mleka i kwasu cytrynowego, oraz wyśmienita Gorgonzola DOP, wyróżniająca się pasteryzowanym mlekiem krowim, solą, podpuszczką, kulturami Penicillium i enzymami mlecznymi – dwa doskonałe sery o niepowtarzalnych walorach smakowych.

Cena:
16,90 PLN / 100g
169,00 PLN / kg

Sery Angelo Brauffaldi Mascarpone e Gorgonzola włoski ser mascarpone warstwowy z gorgonzolą | od 100 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Rezultatem tej harmonii smaków jest PON – ser o unikalnym charakterze, który łączy intensywność i wyrazistość Gorgonzoli z subtelną kremowością tradycyjnego Mascarpone. Dzięki temu powstał produkt oferujący smakowe doświadczenie na najwyższym poziomie.


Jako pionierzy w tej dziedzinie firma Angelo Brauffaldi stworzyła PON – ser, który stanowi idealny sposób na chwilę prawdziwej przyjemności podczas każdego posiłku. 


Składniki: 60% Mascarpone (śmietanka z mleka pasteryzowanego, mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) oraz 40% Gorgonzola ChNP (mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka).


Kraj pochodzenia: Włochy


Wartości odżywcze średnie na 100 g:

Wartość energetyczna: 1592 kJ / 380 kcal

Tłuszcze 36 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g

Węglowodany: 0,1 g

- w tym cukry: 0,1 g

Białko: 15 g

Sól: 0,5 g


Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane