logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Millek "Migał Śniadaniowy" roślinny ser twarogowy w wersji wegańskiej 165 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Migdał śniadaniowy to wyjątkowa roślinna alternatywa dla tradycyjnego twarogu, stworzona na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi. Dzięki procesowi powolnej fermentacji z udziałem bakterii kwasu mlekowego, orzechy oraz nasiona zyskują głęboki, naturalny smak i aromat. Dodatkowo każda porcja produktu przechodzi staranny proces dojrzewania, wspomagany przez żywe kultury bakterii L. Cremoris i S. Thermophilus, co pozwala wydobyć i utrwalić subtelne nuty smakowe charakterystyczne dla roślinnych składników.

Produkty bezglutenowe Millek "Migał Śniadaniowy" roślinny ser twarogowy w wersji wegańskiej 165 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Ten produkt jest 100% roślinny - wolny od mleka, oleju kokosowego, aromatów oraz glutenu, soi oraz jest niepasteryzowany, stanowi doskonałą alternatywę sera twarogowego w wersji wegańskiej. Powstał z połączenia fermentowanych orzechów i nasion, inspirując się tradycjami mleczarskimi oraz wyrazistym smakiem natury.


Doskonale sprawdza się przy przygotowywaniu idealnie kremowych serników, które zachwycą zarówno wegan, alergików, jak i miłośników słodkich wypieków. Możesz również użyć go jako dodatek do kanapek, zwłaszcza w połączeniu z owocową konfiturą, by poczuć nostalgiczny smak dzieciństwa.

Skład: solanka (woda, sól, żywe kultury bakterii), migdały 20,8%, nasiona konopi, maranta trzcinowa bio, płatki drożdżowe bio, agar

WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 934 kJ / 225 kcal,
Tłuszcze 16,6 g

  w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,44 g,
Węglowodany 8,7 g

  w tym cukry 1,3 g,
Białko 6,6 g,
Sól 0,38 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane