Naturalny dar pochodzący z rodzimych sadów, pól i lasów. Pełen aromatu i cennych właściwości zdrowotnych. Idealny jako codzienna porcja energii oraz wsparcie dla odporności. Można go wykorzystać w niezliczonych sposób: do słodzenia napojów, wypieków, marynat czy też do przełamywania wytrawnych smaków dań inspirowanych kuchniami całego świata.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Jest prawdziwym skarbem natury, tworzonym z niezwykłą precyzją przez pracowite pszczoły. Pozyskiwany nektar z różnorodnych kwiatów przekształcają w słodki, gęsty syrop. Zróżnicowanie roślin, z których pochodzi nektar, nadaje miodom niezwykłe bogactwo smaków, barw i właściwości.
Naturalny miód pszczeli to niezastąpiony składnik w kuchni. Można używać go do słodzenia ulubionej herbaty czy kawy albo jako wyśmienity akcent w ciastach, ciasteczkach czy naleśnikach. Doskonale sprawdza się także w marynatach do mięs oraz w dressingach do sałatek. Dzięki swojej wszechstronności miód pszczeli jest po prostu niezbędny w każdej kuchni.
Skład: miód nektarowy wielokwiatowy 100%.
Wartości odżywcze w 100 g: Energia 1420kJ/334kcal, tłuszcz 9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, białko 0,5 g, węglowodany 83 g, w tym cukry 76 g, sól 0 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości