Passata firmy Mutti to 99,5 procent pomidorów i 0,5 procent soli. Przecier został przygotowany z pomidorów, uprawianych i zbieranych latem w Parmie. Nie zawiera skórek oraz nasion. Pomidory są ucierane tak, aby uzyskany z nich przecier miał gładką konsystencję, zachował wyrazisty, czerwony kolor i naturalnie słodki smak.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Pomidory 99,5%, sól 0,5%
Wartość odżywcza dla 100 g:
Energia: 149kJ/36 kcal Tłuszcze: <0,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g; Węglowodany: 5,1 g, w tym cukry 4,5 g; Białko: 1,6 g; Sól: 0,50 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości