Ocet ryżowy - doskonały dodatek do dań kuchni azjatyckiej, poprawiający smak potraw i nadający im głębi.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ocet ryżowy marki Mizkan jest delikatny w smaku, lekko słodkawy i nieco kwaśny. Jego głównym składnikiem jest fermentowany ryż, który nadaje mu charakterystyczny posmak i aromat. Może być stosowany do przygotowywania sosów, marynat, dressingu do sałatek, a także jako dodatek do sushi i innych potraw.
Dzięki swojej naturalnej i łagodnej naturze, doskonale równoważy smaki i dodaje delikatnego kwasu do potraw. Jest wygodnie pakowany w butelkę o pojemności 275ml, co ułatwia jego przechowywanie i wykorzystanie.
Zobacz:
Wszystkie nowości