To wyrafinowane confit będzie idealnym towarzyszem podczas świątecznych chwil i doskonale podkreśli kaczkę lub półgotowane gęsie foie gras. Dodany do sosów, nadaje im bardzo przyjemną, słodko-kwaśną nutę.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Lucien Georgelin Confit z Cebuli z Truflą to prawdziwa uczta dla podniebienia, która wspaniale łączy w sobie intensywny smak karmelizowanej cebuli z wyrafinowanymi nutami trufla. Ta delikatna konfitura zachwyca swoim bogatym aromatem i gęstą konsystencją, nadając każdemu daniu niezapomnianego charakteru.
Skład: Cebula 65%, cukier, czerwony ocet winny, karmel (cukier, woda), Białe wino, ocet alkoholowy, łamana trufla (Tuber aestivum) 1%, Sól, środek żelujący: pektyny, aromat trufli, pieprz.
Zobacz:
Wszystkie nowości