Oliwki Chalkidiki nadziewane ręcznie ostrą papryczką Jalapeno. Ta odmiana oliwek rośnie i jest uprawiana w północnej Grecji, na Półwyspie Chalkidiki. Dzięki panującym tam warunkom klimatycznym oliwki są pełne, pikantnego i lekko gorzkiego smaku z nutą owocowego aromatu bez odrobiny oleistości. A dodatek ostrej papryczki dodatkowo zaostrza ich smak.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Oliwki, papryka jalapeno (<12%), olej słonecznikowy, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy.
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 568 Kj/136 Kcal,
tłuszcz 14 g, w tym tłuszcze nasycone 1,4 g,
węglowodany 2,9 g, w tym cukry 0,5 g,
błonnik pokarmowy 4,3 g,
białko 2,9 g,
sól 2,7 g.
Pojemność: 200 g, pakowane próżniowo
Zobacz:
Wszystkie nowości