Panko, czyli japońska bułka tarta. Panko można panierować te same potrawy, co zwykłą panierką z tartej bułki. Świetnie pasuje do ryb i owoców morza, w tym krewetek. Może być również stosowana jako chrupiące wykończenie zapiekanek, makaronów i serów lub jako środek wiążący do klopsów czy mielonych kotletów.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Składniki:
Mąka pszenna, drożdże, sól, olej palmowy całkowicie utwardzony, glukoza, mąka słodowa jęczmienna, izolowane białko sojowe, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze (w 100g produktu):
Wartość energetyczna: 1594kJ/376kcal
Tłuszcz: 2,6g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8g
Węglowodany: 74g
w tym cukry: 2,6g
Białko: 13g
Sól: 1,4g
Zobacz:
Wszystkie nowości