Pasta grzybowa z borowików wzbogacona letnią truflą. Krem sprawdzi się świetnie jako pasta do smarowania grzanek lub dodatek do chrupiącego pieczywa, jak i jako doskonała baza do przygotowania dań z czerwonego mięsa, dziczyzna, quiche, omletów, makaronów, czy risotta.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Świetnie smakuje z makaronem!
SKŁADNIKI:
Borowik szlachetny (Boletus edulis i grupa pokrewna) 32%, olej słonecznikowy, woda, trufla letnia ( Tuber aestivum Vitt. ) 5%, sól, aromat.
WARTOŚCI ODŻYWCZE NA 100 g:
Energia 1236 Kj 300 Kcal / Tłuszcz 32 g (w tym nasycony 4 g) / Węglowodany 0 g (w tym cukier 0 g) / Białko 2 g / Błonnik 1 g / Sól 1 g
Zobacz:
Wszystkie nowości