Jeden z najbardziej uwielbianych śródziemnomorskich składników – krem pistacjowy o zawartości minimum 40% pistacji. Idealny wybór dla tych, którzy cenią sobie wysoką jakość i autentyczny smak pistacji. Doskonała gładka konsystencja i bogaty, naturalny smak sprawiają, że krem jest wyjątkowym dodatkiem do codziennych posiłków, jak i do specjalnych dań i deserów.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Doskonały krem do pieczywa, ciastek, ciast, deserów i lodów, stanowi prawdziwą ucztę dla podniebienia. Ta smakowa podróż celebruje śródziemnomorską tradycję, włoskie korzenie oraz unikalne składniki, które od zawsze są kwintesencją wyjątkowości marki Venchi.
Skład: pasta pistacjowa, składniki bezglutenowe: pasta pistacjowa 40,0%, błonnik roślinny (cykoria), odtłuszczone mleko w proszku, cukier, oleje i tłuszcze roślinne (olej słonecznikowy, masło kakaowe, oliwa z oliwek), masło kakaowe, pasta z orzechów laskowych z Piedmontu, emulgator: lecytyna sojowa. Może zawierać ślady innych orzechów.
Zobacz:
Wszystkie nowości