logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Bio Planet Rice flakes płatki ryżowe BIO 250 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Ekologiczne płatki ryżowe powstają poprzez delikatne gniecenie ziaren ryżu, dzięki czemu zachowują lekkostrawność i naturalny smak. To idealny wybór na zdrowe i pożywne śniadanie. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do musli, jogurtu, roślinnych napojów zbożowych czy różnorodnych deserów. Stanowią również znakomitą podstawę do przygotowania mleczno-zbożowej zupy, szczególnie polecanej dla najmłodszych.

Produkty sypkie i zbożowe Bio Planet Rice flakes płatki ryżowe BIO 250 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

To lekkostrawne rozwiązanie doskonale uzupełni Twoje śniadania i desery, a dzięki swojej uniwersalności znajdzie zastosowanie także w daniach dla dzieci.


Sposób przygotowania: płatki należy gotować w proporcji 1:2, czyli jedną porcję płatków na dwie porcje wody lub mleka. Gotuj na małym ogniu przez około 5 minut, pamiętając o regularnym mieszaniu. 


Skład: 100% płatki ryżowe*  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Informacja alergenna: produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, orzechy, nasiona sezamu, soję, łubin.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1474 kJ/348 kcal
Tłuszcz 2,8 g
  w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 73 g
  w tym cukry 1,0 g
Błonnik 3,6 g
Białko 6,2 g
Sól 0 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane