Podgrzybki duszone to pyszne danie, które można podawać na różne sposoby oraz samodzielnie, ponieważ same w sobie są smaczne i sycące, więc można je podawać jako samodzielne danie z ziemniakami lub kaszą. Idealnie sprawdzi się również z makaronem: będą pasować do różnego rodzaju makaronów, takich jak spaghetti, penne lub fusilli.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki: podgrzybek brunatny 92%, masło (z mleka), cebula, sól, pieprz.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 310kJ/75 kcal; Tłuszcz 5,49 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,78 g; Węglowodany 4 g, w tym cukry <1 g; Białko 2,3 g; Sól 1,19 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości