Miękki ser z pasteryzowanego mleka owczego, dojrzewający co najmniej 4 miesiące, w barwie białej z truflami. Smak sera jest łagodny, intensywny w smaku. Pochodzący z Włoch, z regionu Sycylii.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Dojrzewający ser pecorino z truflą z pasteryzowanego mleka owczego. Miękki ser o lekkiej konsystencji i białej barwie, charakteryzujący się obecnością fragmentów trufli. Skórka nie jest jadalna.
Aromat jest delikatny i nie dominujący, z pełnym smakiem sera, który jest łagodny i zrównoważony, dobrze komponujący się z charakterystycznymi nutami trufli.
Sycylia to jedna z ojczyzn Pecorino we Włoszech. Mleczarnia Biopek zlokalizowana jest w Gibellina Nuova, w głębi Trapani.
Producent: Biopek - Gibellina (TP) - Sycylia
Kraj pochodzenia: Włochy, Sycylia
Skład: pasteryzowane mleko owcze, wytłoki z trufli minimum 3% (bulwa, woda, aromaty), sól, podpuszczka. Poddane obróbce w skórce E202, E235.
Wartość odżywcza w 100 g: Energia 1832 kJ / 436,3 kcal, tłuszcz 34 g, w tym nasycone 22 g, Węglowodany 1,8 g, w tym cukry 0,4 g, białko 29,2 g, sól 3 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości