logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Biopek Re Al Tartufo Formaggio Pecorino Stagionato ser owczy z truflami | od 100 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią
Produkt rzemieślniczy

Miękki ser z pasteryzowanego mleka owczego, dojrzewający co najmniej 4 miesiące, w barwie białej z truflami. Smak sera jest łagodny, intensywny w smaku. Pochodzący z Włoch, z regionu Sycylii.

Cena:
24,21 PLN / 100g
242,10 PLN / kg
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Sery Biopek Re Al Tartufo Formaggio Pecorino Stagionato ser owczy z truflami | od 100 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Dojrzewający ser pecorino z truflą z pasteryzowanego mleka owczego. Miękki ser o lekkiej konsystencji i białej barwie, charakteryzujący się obecnością fragmentów trufli. Skórka nie jest jadalna.


Aromat jest delikatny i nie dominujący, z pełnym smakiem sera, który jest łagodny i zrównoważony, dobrze komponujący się z charakterystycznymi nutami trufli.


Sycylia to jedna z ojczyzn Pecorino we Włoszech. Mleczarnia Biopek zlokalizowana jest w Gibellina Nuova, w głębi Trapani.


Producent: Biopek - Gibellina (TP) - Sycylia

Kraj pochodzenia: Włochy, Sycylia


Skład: pasteryzowane mleko owcze, wytłoki z trufli minimum 3% (bulwa, woda, aromaty), sól, podpuszczka. Poddane obróbce w skórce E202, E235.


Wartość odżywcza w 100 g: Energia 1832 kJ / 436,3 kcal, tłuszcz 34 g, w tym nasycone 22 g, Węglowodany 1,8 g, w tym cukry 0,4 g, białko 29,2 g, sól 3 g.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane