Popularne chipsy Sal de Ibiza, uszlachetnione delikatnym aromatem białych trufli tworzą eleganckie doznania smakowe. Cienkie plastry z wyselekcjonowanych ziemniaków aromatycznej, złocistożółtej odmiany „Agria”, ręcznie smażone w oleju słonecznikowym do idealnej „chrupkości”. Uszlachetniane szczyptą Fleur de Sel.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
wyjątkowe, do delektowania się jako przekąska idealne
Pysznie smakują z owocowym czerwonym winem lub miękkim serem.
Skład: Ziemniaki, olej słonecznikowy, sól morska, aromat (aromaty i ekstrakty, serwatka, laktoza, maltodekstryna, suszone letnie trufle (Tuber aestivum vitt.), mielona letnia trufla (Tuber aestivum vitt.), suszone białe trufle (Tuber magnatum pico), mielone białe trufle (Tuber magnatum pico)).
Może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, selera i gorczycy.
Wartość odżywcza na 100 g: zawartość energetyczna 2232 / 533 kj / kcal; tłuszcz 32,6 g, w tym tłuszcze nasycone 3,95 g; węglowodany 50,7 g, w tym cukier 0,8 g; białko 7 g; błonnik 4,3 g; sól 2,41 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości