logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych

Long Clawson Potted Blue Stilton Cheese DOP niebieski ser w ceramice 100 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Blue Stilton Clawson w ceramicznym słoiku 100 g to ser o wyjątkowo wyrazistym i intensywnym smaku. Twardy, pełnotłusty ser niebieski z mleka krowiego 96%. Naturalne składniki. Znany jako król angielskich serów, o chronionej nazwie pochodzenia (DOP) powstaje wyłącznie w regionach Derbyshire, Nottinghamshire i Leicestershire. Produkowany z pełnotłustego mleka krowiego, wyróżnia się intensywnym smakiem, kremową konsystencją oraz charakterystycznymi niebieskimi żyłkami pleśni.

Sery Long Clawson Potted Blue Stilton Cheese DOP niebieski ser w ceramice 100 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Charakteryzuje się miękką, kremową konsystencją. Wizualnie ser zachwyca elegancją: naturalna beżowa skórka doskonale kontrastuje z aksamitną strukturą, która ujawnia się przy każdym przekroju.


Ceramiczny słoik, w którym jest podawany, dodaje dodatkowego uroku i sprawia, że produkt ten świetnie sprawdza się zarówno jako gwiazda na desce serów, jak i w roli wysmakowanej przystawki. 


Blue Stilton Clawson to gratka dla miłośników intensywnych doznań smakowych oraz osób ceniących produkty najwyższej jakości.


Kraj pochodzenia: Anglia
Opakowanie: 100 g


Skład: pasteryzowane mleko krowie 96%, sól 2%, podpuszczka, posiew pleśni, posiew kwasowy, fermenty mleczne.
Alergeny: Mleko


Wartości odżywcze na 100 g / 100 ml:
Energia 1,700 kJ / 410 kcal     
Tłuszcz 35 g     
- w tym tłuszcze nasycone 23 g     
Węglowodany 0,1 g     
- w tym cukier 0,1 g     
Błonnik 0 g     
Białka 23,7 g     
Sól 2 g    

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane