Ser Camembert BIO 100g - Andechser to ekologiczny, miękki ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego pochodzącego z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ser Camembert BIO 100g - Andechser to ekologiczny, miękki ser pleśniowy, produkowany z najwyższej jakości mleka krowiego pochodzącego z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Ser ten wyróżnia się delikatną, kremową konsystencją oraz charakterystyczną białą skórką, która powstaje podczas dojrzewania dzięki specjalnej kulturze pleśni.
Jego smak jest łagodny, z subtelnymi nutami ziemistości i orzechów, które stają się bardziej intensywne w miarę dojrzewania. Camembert BIO od marki Andechser to produkt idealny zarówno do serwowania na desce serów, jak i jako dodatek do pieczywa, sałatek czy dań na ciepło.
Zobacz:
Wszystkie nowości